Indonesië beste vakantiebestemming buiten Europa

Goed nieuws voor Indonesië: het tropische eilandenrijk is door Zoover.nl verkozen tot beste Vliegvakantieland buiten Europa. Ruim 150.000 Nederlandse vakantiegangers deden mee aan het onderzoek. Indonesië is op basis van de hoogste waardering beloond met de titel Beste Vakantiebestemming buiten Europa. Niet zo gek, want de grootste archipel ter wereld heeft met 17.504 eilanden veel te bieden.

Vakantiebestemming Indonesië
Jaarlijks bezoeken ruim 155.000 Nederlanders één of meer Indonesische eilanden. Bali is verreweg de populairste bestemming onder de Nederlandse toeristen. Op de voet gevolgd door Java en Sumatra. Trekpleister van het cultureel georiënteerde Java is de Borobudur, het grootste Boeddhistische tempelcomplex ter wereld. Sumatra is vooral geliefd vanwege haar spectaculaire flora en fauna. De regenwouden op het ‘Eiland van Goud’ bieden onderdak aan vele orang oetans, olifanten, neushoorns en zelfs tijgers.

Zoover.nl
Zoover is de grootste onafhankelijke reissite van Nederland. Naast Zoover exploiteert het bedrijf weeronline.nl, vakantiereiswijzer en MeteoVista. Hiermee is Zoover actief in 25 landen en. De website bevat bijna 2 miljoen beoordelingen en 280.000 accommodaties van meer dan 43.000 bestemmingen in de wereld.